28 de jul. 2011

BASES CONCURS DE FOTOGRAFIA

BASES CONCURS DE FOTOS



VILANANT TARAVAUS 2011-2012




- PARTICIPANTS : Tothom que ho desitgi.

- TEMA : Les 4 estacions a Vilanant i Taravaus. Paisatges que reflexin les estacions.

- MODALITAT : Color o Blanc i Negre. No s’admeten modificacions digitals.

- TAMANY :  20 x 30 cms

- IDENTIFICACIÓ : Al dors de les obres ha de constar-hi el títol, el lloc on fou feta. Les fotografies aniran acompanyades d’un sobre tancat amb les dades personals de l’autor : nom i cognoms, i un numero de telèfon.

- LLIURAMENT : durant el mes d’agost i setembre, fins el 30 de setembre. A l’ajuntament de Vilanant .

- INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

- JURAT : Un jurat format per un màxim de 5 persones, entre els quals hi haurà coneixedors del territori.

- VOT POPULAR : El dia de la inauguració de l’exposició, totes aquelles persones que ho desitgin podran votar d’entre les imatges rebudes per aquella que més els agradi. A partir de mitjans del mes d’octubre romandran exposades al Centre Cívic de Taravaus.

- LLIURAMENT DE PREMIS : A concretar, durant la segona quinzena d’octubre (prèviament s’haurà avisat telefònicament als premiats, per tal que puguin assistir a l’acte)

- PREMIS : La fotografia més votada serà la portada del calendari de Vilanant i Taravaus pel 2011. Les 12 millors fotografies tindran un obsequi relacionat amb el món de la fotografia, i formaran part del calendari de 2012.

- RETORN DE LES OBRES : les obres premiades restaran en propietat de l’associació cultural Taravaus i Vilanant agermanats (ACTIVA), les quals podran ser reproduïdes i

/o publicades i, es reserva el dret d’adjuntar les còpies a l’arxiu de l’Ajuntament de Vilanant per publicacions i activitats sense ànim de lucre.



El fet de participar en aquest concurs, implica la total acceptació de les bases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada