6 de maig 2012

Fira de la Flor i el Jardí. Fira de Sant Isidre.

FESTA I FIRA DE SANT ISIDRE






Dissabte dia 12 de maig





10h Passejada per els voltats de Vilanant per conèixer les nostres orquídies silvestres. A càrrec de Lluís Salvador president de l’Associació orquidològica de Catalunya. Concentració a les 10h a la plaça de l’Església.



11,30 a 13h taller per als nens a l’aula de l’antiga escola: “fem flors de paper” Organitza l’AMPA de l’escola Tramuntana. Cal que els nens portin bata o roba vella.







A les 17h taller d’orquídies a l’aula de les antigues escoles. “Cura i trasplantament d’orquídies” . Amèlia Soler de l’Associació Catalana d’amics de les orquídies (ACAO)



A les 19h al centre social presentació dels llibres: "Plantes alimentàries del Pirineu català" , "Plantes medicinals del Pirineu català" i "Etnobotànica de les terres gironines: natura i cultura populars a la plana de l'Alt Empordà i a les Guilleries" a càrrec dels investigadors: Joan Vallès, Teresa Garnatje, Montse Rigat i Montse Parada.





Diumenge dia 13 de maig



A partir de les 10 del matí, Fira de Sant Isidre: de la flor i el jardí. Parades als carrers del municipi.

Durant tot el dia al local social del poble: exposició de bonsais a càrrec del museu del bonsai de la Bisbal d’Empordà i exposició “FLORS LITERÀRIES: interpretació lliure dels nens i nenes de cicle mitja i superior de l’Escola Tramuntana, del llibre Viatges i Flors de Mercè Rodoreda”



11,30h Actuació dels Castellers de Figueres a la pista

12,45h missa de Sant Isidre a l’Església de Santa Maria

17h audició de sardanes amb la cobla “Baix Empordà” a la pista



I durant tota la tarda la Bèstia Peluda es passejarà per els carrers de Vilanant...





Dies 12-13 de maig menú de les flors al Trull de Ca l’Arrufat, Taravaus

Del 10 al 15 de maig menú de les flors al Swing Gourmet Club de Golf Torremirona - Ctra. N-260, Km 46 ▪ Navata ▪ Tel.972 565429 ▪ www.swingourmet.com